Smédraget 2015
Greta Sundström

Greta Sundström

Smédraget 2015!             MASSOR AV BILDER I GALLERIET!

En dag som vi har varit mycket nöjda med! Vilken dag! Bra väder (förutom en kort regnskur) och mycket publik!

Och vilka artister!

Förutom klubbens egna dragspelare fick vi lyssna till Dragplåstret, Senior Accordion, Greta Sundström från Åland, Fyrklang, Hallstahammars dragspelsklubb, Enköpings dragspelsklubb, Ari Haatainen och  Bjusrsås dragspelsklubb. En okänd person vid namn Mats Eriksson från Södertälje dök upp på scenen. Okänd av oss. Ingen verkade känna till honom. Men vilken skön musik han bjöd på! En mycket duktig dragspelare som hade en skön känsla för sitt instrument.


Som en resultat av vårt samarbete med musikskolan som våra dragspelare Ann-Mari Nordqvist ocjh Karl-Erik Carlsson har haft i flera år, fick vi höra en grupp  bestående av en gittarist, en violinist och en dragspelare. Vilka härliga ungdommar! Vad dom kan! Det visar att Sveriges musikliv har en strålande framtid.


Alla artisterna bidrog att publiken fick en fantastisk eftermiddag. På kvällen bjöds det upp till dans av Bjursås dragspelklubb, Fyrklang och Smedbälgarna. Det var fullt drag under skosulorna hela kvällen. Vilken dag!

Stort tack till publiken som köpte lotter och gav "frivillig entre". Det gjorde att vi fick ett välbehövligt tillskott till vår kassa för att fortsätta spela dragspel med bl.a samarbete med skolorna.


Efter välkomsttal av vår ordförande Lars Holm, var det allspel med låtarna Trolleboschottis, Lördagsvalsen och Polkan går. När det var avklarat var det full fart på spelande från scenen!